IBS-SCHERER 695

IBS маса за миене тип F2 (мобилна)
Цени с ДДС:
на едроклиент

Препоръчителна цена

Вашата цена

GV IBS695 – Description

Описание

Начин на функциониране
Почистващият уред IBS тип F2 се комбинира с 50 – литров варел със специална почистваща IBS течност и с уловителна вана за по – голяма сигурност и по – оптимална работа.
Уредът за почистване на части е изпитан в своето индустриално изпълнение и е с голяма работна повърхност за по – оптимална работа при индустриалното почистване на части. Уредът е подвижен, на принципа на количка със сак и поради това особено подходящ за всекидневно използване. Стабилната му конструкция позволява почистването на средно големи и тежки части.
Самовсмукващата IBS – специална помпа (включена в комплекта) изтласква почистващата течност от варела през маркуча към почистващата четка. Лежащата на скарата част се почиства много лесно с четката и почистващата течност. Замърсената течност минава обратно през скарата, ваната и маркуча към варела. Тежките замърсени частици се утаяват на дъното на варела. Чистата почистваща течност се засмуква от средата на варела.
Когато действието на почистващата течност отслабне ( по правило след 6 месеца до 2 години), се прави замяна на варела със замърсената течност срещу нов варел с прясна почистваща течност.
Области на приложение
Този надежден почистващ уред собствено производство е приложим преди всичко при ръчното почистване на омаслени части от метал и пластмаса, както и в следните направления:
• Индустриално почистване на части и обезмасляване на повърхности
• Поддръжка на продуктови съоръжения, конвейери, арматури, помпи, мотори и особено машинни части
• Поправка и поддръжка на транспортни средства, например тежкотоварни превозни средства, машини в строителството, подемно – транспортна техника и др.
Предимства/ползи
• Специалната почистваща течност IBS не се нуждае от затопляне, тъй като уредът е на принципа на студеното почистване. Така спестявате време и производствени разходи.
• Доставяме Ви уреда в индустриално изпълнение. Изпитан е по TÜV. Благодарение на здравата му и стабилна конструкция Вие инвестирате в уред с дълъг жизнен цикъл.
• Уредите за почистване на части IBS се комбинират с разтворители за по-оптимална работа, при която почистващата течност се използва в затворен цикъл до насищането й. Благодарение на многократното й използване се щади околната среда и преди всичко се спестява от производствени разходи.
Специална помпа
Сърцето на нашите уреди за почистване на части е патентованата помпена система на IBS.Тази специална помпа е самовсмукваща, спестяваща енергия и не дава абсолютно никакви смущения и не се нуждае от техническо обслужване.
Специалната помпа IBS е специално разработена за приложението си в индустриалното почистване на части. Тя:
• Изтласква само нужното,доста малко, количество за почистване
• Не създава налягане и по този начин не създава силна струя
• Почиства абразивни частици без да нарушава повърхността

Технически данни

Товароносимост 100 kg
Варел 50 l
Работна височина 920 mm
Работна повърхност (вътрешни размери) 790 x 490 mm
Antriebsspannung 230 / 50 V / Hz
дължина 800 mm
ширина 615 mm
Височина 1120 mm
Тегло (без варела) 43 kg